Antalya'dan, bayram tatili sonrası Diyarbakır4a dönmek için havalimanına giden yaklaşık 200 yolcuya şuçun iptal edildiği belirtelerek, büyük şok yaşatıldı. 

P H O T O 2024 06 22 11 34 54Diyarbakır'daki uçak seerlerinin son aylarda azaltılması ve bilet bulunamamasına birde son dakikada iptal edilen uçuşlar eklenince yolcular büyük tepki gösterdi. 

Diyarbakır yüzde 17 arttırdı, Muş rekor kırdı Diyarbakır yüzde 17 arttırdı, Muş rekor kırdı

Antalya'dan Diyarbakır'a gelmek için bugün sabahın erken saatlerinde Antalya Havalimanına giden yaklaşık 200 yolcuya Sun Exspress uçuşun iptal edildiğine dair bildirim yapılınca yolcular tepki gösterdi. 

Son dakikada yapılan uçuş iptaline gerekçe olarak, "Bir aksaklık" gösterilirken, yolculara konaklama ve aynı gün içinde başka bir sefer konulmaması yolcularda şok etkisi yarattı. 

P H O T O 2024 06 22 11 35 28Bazı yolcular kendi imkanları ile karayolu ile Diyarbakır'a gelmek için yola çıkarken, mağdur olan yüzlerce yolcu ise, Sun Express irmasına tepki gösterdi. Uçuşun son dakikada iptal edilmesine anlam veremediklerini söyleyen yolcular, "Ne konaklama nede aynı gün çinde başka sefer koymadılar" dediler. 

Editör: Ferit Aslan