Diyarbakırlı eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu, 2 gün önce kayınbiraderi Ahmet Göksu’yu kaybederken, bugün ikiz torunlarının dünyaya geldiğini oğlu duyurdu. 

P H O T O 2024 07 02 21 36 49

İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu’nun kayınbiraderi olan Diyarbakırspor eski başkanı Ahmet Göksu, 2 gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Aksu ailesi, Ankara’da taziyeleri kabul ederken, bu zor günlerinde aileyi sevindirecek haberi Murat Aksu’dan geldi. 

Abdulkadir Aksu’nun oğlu Murat Aksu, sosyal medya hesabında, “Bu güzel haberi sizlerle paylaşmaktan büyük sevinç duruyoruz” mesajı ile şu paylaşımı yaptı: 

Diyarbakır'da 7 kişilik ekibin kararı bekleniyor Diyarbakır'da 7 kişilik ekibin kararı bekleniyor

5Ca1Cc9A45D2A029641Bfa4D.jpg“Sevgili ailemiz ve dostlarımız, hayatın getirdikleriyle bazen yüzleşmek zor, bazen de sevindirici oluyor. Canım dayımın kaybının üzüntüsünü yaşarken, Allah’ın bize sunduğu bu sevinci de paylaşmak istiyoruz.

ikizlerimiz Alara ve Melisa bugün Acıbadem Maslak Hastanesinde sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiler ve kalbimize mutluluk getirdiler. Bu iki duyguyu bir arada yasamak kolay değil, ama her şeyin Allah'tan geldiğini biliyoruz. Büyük ve güzel ailemizin yeni üyeleri kızlarımız Alara ve Melisa dünyamıza hoş geldiniz.”

P H O T O 2024 07 02 21 20 50

Editör: Ferit Aslan