Milletvekili Mehmet Salim Ensarioğlu Amedspor forması nedeniyle Nevşehir’de gerçekleşen saldırıyı kınadı. Ensarioğlu, “Amedspor Kulübü bu ülkenin özbeöz evladıdır” dedi.

Amedspor forması giydikleri gerekçesiyle Nevşehir’de silahlı ve bıçaklı saldırıya uğrayan Diyarbakırlı işçiler için eski devlet bakanı ve bağımsız Milletvekili Mehmet Salim Ensarioğlu’ndan da bir kınama geldi. 

Amedspor'un fırsat transferi için son 6 gün Amedspor'un fırsat transferi için son 6 gün

P H O T O 2024 08 24 22 18 16Sosyal medya hesabından Amedspor Kulübünün Nevşehir ile ilgili paylaşımını alıntılayan Ensarioğlu, “Basına yansıdığı boyutuyla; Nevşehir’de Amedspor forması giymeleri dolayısıyla saldırıya uğrayan işçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Ensarioğlu paylaşımında, “Bir spor kulübü üzerinden işçilere yöneltilen bu ırkçı anlayış; maalesef siyasilerin, medyanın ve topluma nüfuz eden birtakım otoritelerin eseridir. Amedspor üzerinden istikrarlı bir şekilde belirginleştirilen ırkçı anlayışa karşı devletimizin refleks göstermesi ve toplumda kutuplaşmaya mahal verilmemesi gerekmektedir. Amedspor Kulübü ülkenin özbeöz evladıdır. Üvey evlat muamelesine artık somut bir şekilde dur denilmelidir”

Editör: Ferit Aslan