Maça 4 saat kaldı, Amedspor'u şok eden rakamlar Maça 4 saat kaldı, Amedspor'u şok eden rakamlar

Yeni Malatyaspor maçından 4-2 galibiyet ile ayrılarak 3 puanı alan Amedspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, maç sonunda yaptığı değerlendirmede umutlu konuşmadı. 

Photo 2024 09 29 18 25 26 3"SÖYLENECEK TEK ŞEY 3 PUANIN HANEMİZE YAZILDIĞIDIR"

Ersun Yanal, bugünkü maç ile söylenecek tek şeyin 3 puanı hanelerine yazılmış olduğunu ifade ederek, "Bugün bir takım pozitif kazançlarla sahada olmak isterdik ama, maalesef bugün çok yüksek pozitif kazançlarla sahadan ayrıldık diyemem. Ama negatif sonuçların bize vereceği fırsatları da değerlendirmek adına onlara bir fırsat olarak kullanıp daha yaptığımız hataları tekrarlamamak adına belki bir fırsattır" dedi.

P H O T O 2024 09 29 18 25 26"KALİTE V E YÜKSEK ENERJİYİ GÖREMEDİK"

Amedspor teknik patronu Yanal,  özellikle takımın enerjisini oyuna koymuş olduğu oyuncuların kalite, yüksek enerjiyi bugün göremediklerini de ifade ederek, "Bunu sağlamak zorundayız. Bunu takıma kazandırmak zorundayız. Çünkü. duygusuz ve enerjisiz bir oyun her zaman sorun çıkarır. Duygusuz ve enerjisiz oyunu ortadan kaldırmanın yolları var. Bunu takım içinde de konuşup halledebileceğinizi düşünüyorum" diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 09 29 At 18.25.26"TOPLAMDA 2 GOL YİYEN TAKIM, BUGÜN 2 GOL LEDİ"

Ersun Yanal, artık önümüzdeki maça bakacaklarınıda belirterek, "Toplamda iki gol yiyen takım bugün iki gol yedi. Şimdiye kadar toplam 2 gol atan takımdan hemde 2 gol yedi. Bunun mutlaka sonuçlarını negatif gerçekleşen sonuçlarını pozitife çevirecek bir fırsat olarak kullanabiliriz. Ben olumluya odaklanmak istiyorum. Sonuca etki edecek yani lige etki edecek puan açısından avantajlı taktık. Sadece güzel olan oydu bugün" dedi.  

Editör: Ferit Aslan