Amedsporlu futbolcuyu 20 günde sahaya çıkardılar Amedsporlu futbolcuyu 20 günde sahaya çıkardılar

Galatasaray’ın eski yıldızı Ömer Bayram, dün Amedspor ile sözleşme imzalarken, verdiği ilk mesajında şampiyonluk sözü verdi.  

Şampiyonluk hedefi ile sezona hazırlanan Amedspor’da, dün imzayı atan Galatasaray’ın eski yıldızı Ömer Bayram, ilk mesajından terinin son damlasına kadar mücadele sözü verdi. 

Photo 2024 07 27 11 39 24 3“TERİMİN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE EDECEĞİM”

Amedspor’lu Ömer Bayram mesajında, yolun başındayken sezon boyunca elimden gelenin en iyisini yapacağına ve terinin son damlasına kadar mücadele edeceğime dair herkese söz verdiğini söyledi. 

“BAŞARI DOLU AMEDSPOR HİKAYESİ YAZMAK İSTİYORUZ”

Ömer Bayram, Türkiye’nin en büyük ligi olan Süper Ligde mücadele etmenin tek hedefleri olduğunu belirterek, “Elimizden gelen her şeyi bu doğrultuda hayata geçirmek için çabalayacağız. Bu bilinçle ve hedefle Amedspor teknik ekibinin futbolcularının kulüp çalışanlarının tek arzusu anlamlı ve başarı dolu bir Amedspor hikayesi yazmak olacaktır” dedi. 

P H O T O 2024 07 27 11 39 24Amedspor’un yıldız transferi Ömer Bayram, uzun uğraşlar sonunda Amedspor’un bir parçası olmama vesile olan herkese teşekkür ederek, “Şimdi hep birlikte Süper Lif yolunda yürüyeceğimiz başarılı yolun ilk adımlarını atma zamanı” dedi.

Editör: Ferit Aslan