Diyarbakır’da, 19 gün son öldürülmüş olarak bulunan Narin Güran’ın otopsisi tamamlanırken, sanatçı Ahmet Güneştekin, Narin’in mahallesine gömülmemesini istedi. 

Diyarbakır’da, 19 gün önce kaybolduğu Tavşantepe Mahallesindeki Eğertutmaz deresinde dün cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın otopsisi, dün 10 saat süren çalışma ile gece geç saatlerde tamamlandı.  Narin’in bugün Diyarbakır Adli Tıp Kurumunda bulunan cenazesinin Tavşantepe Mahallesinde toprağa verilmesi beklenirken, ünlü sanatçı Ahmet Güneştekin’den Narin ile ilgili bir talep geldi. 

Nari̇n KayipSosyal medya hesabında Narin ile ilgili bir paylaşım yapan sanatçı Güneştekin, Narin’in ölümüne sebep olan mahalleden söz ederek, “O köyün toprakları kirli ve lanetli! Mahsun çocukları oraya gömmeyin! O toprağa ekin ekmeyin, havasını solumayın, suyunu içmeyin... Oraya güneş bile haram! O köyün arazisi, içindeki evlerle birlikte on defa, bin defa sürülmeli. Üstüne bin yağmur yağsa üstündeki utanç silinmeyecektir! Melek kızımız Narin'i sakın o toprağa gömmeyin” dedi. 

Diyarbakır’da çocuklar için zabıtaya eğitim Diyarbakır’da çocuklar için zabıtaya eğitim

“TAHİR ELÇİ’NİN YANINA GÖMÜN, CEYLAN İLE ARKADAŞLIK ETSİN”

Güneştekin, paylaşımının sonunda ise, “Alın o masum bedenini Tahir Elçin’in yanına, melek bedenini Tahir Amcasına emanet edin. Onu Ceylan karşılasın, minik Ceylan ile arkadaşlık etsin” dedi. 

Editör: Ferit Aslan