Bakkal Haberleri

Bakkal haberleri ve güncel Bakkal gelişmeleri, Bakkal ile ilgili tüm video, Bakkal fotoğrafları ve Bakkal haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Amedspor

Amedspor Kulübü, takımı şampiyon yapan teknik direktör Mesut Bakkal’dan sonra Kaleci Aykut Özer için de teşekkür mesajı yayınlayıp yollarını ayırdı.

DİYARBAKIR

Amedspor Kulübü, Mesut Bakkal ile yaptıkları görüşmelerde yeni sezon için anlaşma sağlanamadığını bildirdi.

Ekonomi

Bakkalıktan federasyon başkanlığına kadar yükselen  Bendevi Palandöken 40 yıldır bu görevini sürdürüyor.

DİYARBAKIR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta son haftada şampiyonluğunu ilan eden Amedspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal ile futbolcular maçın ardından açıklamada...

CEGA ÖZEL

Şampiyonluk yolunda kapıyı aralayan Amedspor ile tecrübeli teknik direktörü Mesut Bakkal’ın da bir ilki yaşayacak.

DİYARBAKIR

Dünkü galibiyetle şampiyonluğa bir adam daha yaklaşan Amedspor 'un teknik direktörü Mesut Bakkal, 3 puan avantajını iyi değerlendirmek istediklerini söyledi.

DİYARBAKIR

Lider Amedspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, dünkü Fethiyespor maçındaki sıcak havanın 2 takım oyuncularını da olumsuz etkilediğini söyledi.

DİYARBAKIR

Şampiyonluk yolunda bir final maçına daha çıkacak olan Amedspor’da 4 haftadır oynayamayan takımın dinamosu için teknik direktör Mesut Bakkal müjdeyi...

DİYARBAKIR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Amedspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, takımındaki oyuncuların gol atma isteğinin çok yüksek olduğunu söyledi.

DİYARBAKIR

Haftayı 3 puan ile kapatan şampiyonluğun güçlü adayı Amedspor, izin yapmadan Isparta deplasmanı için yola çıktı.

DİYARBAKIR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Amedspor-Karaman maçının 52. dakikadaki tepkisi dolayısıyla mesleğinin ilk sarı kartını gördü.

Özel Haber