Kayıp Kız Haberleri

Kayıp Kız haberleri ve güncel Kayıp Kız gelişmeleri, Kayıp Kız ile ilgili tüm video, Kayıp Kız fotoğrafları ve Kayıp Kız haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


DİYARBAKIR

Türkiye, 19 gündür kayıp olan Narin Güran’ın bulunmasıyla derin bir üzüntü yaşıyor. Henüz 8 yaşında olan Narin, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları sürerken, olayla ilgili gözaltına alınan tek kişinin küçük kızın ağabey olduğu öğrenildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesinde kaybolan Narin Güran soruşturmasında 1 gözaltı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da kaybolan Narin Güran'ı arama çalışmaları, 6’ncı gününe girdi. 12 bin 550 araç arandı, 130 kişinin ifadesi alındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın arama çalışmaları 5’inci gününde de devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran'ın annesini ziyaret etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaçırılmasından şüphe ediliyor. Diyarbakır Barosu, "Şüphenin kaçırılma üzerinde yoğunlaştığını öğrenmiş bulunmaktayız" açıklaması yaptı.

Özel Haber