Daha önce yaptığı televizyon programında ilk kez Kürt sanatçı Ciwan Haco’yu çıkaran ünlü sanatçı Hülya Avşar, kendi kanalı içinde ilk kez Kürt Soprano Pervin Chakar’ı çıkardı. 

Su tüketimi okul başarısına doğrudan etkiliyor Su tüketimi okul başarısına doğrudan etkiliyor

P H O T O 2024 09 26 10 05 29Televizyonda program yaparken, 2009 yılında Kürtlerin ünlü sesi Ciwan Haco’yu ilk kez programına çıkartıp Kürtçe ve Türkçe şarkı söyleten ünlü sanatçı Hülya Avşar, bu kez kendi Youtube kanalına ilk kez Kürt Opera sanatçısı olan Soprano Pervin Chakar’ı çıkardı. “Bir Hülya Avşar Sohbeti” adlı programın kaydı daha yayınlanmazken, Avşar kızı , Kürt Soprano’nun yarın İstanbul’da vereceği konser tanıtımı sosyal medya hesabında paylaştı. 

P H O T O 2024 09 26 10 05 53Hülya Avşar’ın Kürt Soprano Pervin Chakar paylaşımının altında çok sayıda yorum yapıldı. Çok sayıda yorumcu Hülya Avşar’ın paylaşımını olumlu bulup desteklerken, bazı yorumcular da, “Yine Kürt damarın mı tuttu”, “Welcome Home Hülya” ve “Keça Kürda Hülya, kendine Kürdüm diyen o maskeli sanatçılar, Kürdün sırtından nemalananlar senin tırnağın olamaz cesur yiğit bir Kürt kadınsın” şeklinde yorumlar yaptı. 

Kürtlerin ünlü sesi Ciwan Haco’yu televizyona çıkartırken bir ilki gerçekleştiren ve daha sonra Ciwan Haco ile düet de yapan Hülya Avşar’ı, Kürt Soprano Pervin Chakar ile siyasetçi halası Yüksel Avşar’ın tanıştırdığı öğrenildi.

Editör: Ferit Aslan