Türkiye'de erişim engeli gelen Instagram'ın durumu yakından takip ediliyor. Milyonlarca Instagram kullanıcısı, 'Instagram ne zaman açılacak?' sorusuna yanıt arıyor. Siber Güvenlik Uzmanı Emrullah Akdemir, vatandaşları bu konuda uyardı. İşte Instagram erişim engeliyle ilgili son dakika gelişmeler.

Dicle Elektrik’ten Batman’a 5.7 Milyar TL Yatırım! Dicle Elektrik’ten Batman’a 5.7 Milyar TL Yatırım!

INSTAGRAM AÇILDI MI?

Instagram erişim engeli henüz kaldırılmadı. BTK ve yetkililerden gelen son resmi açıklamaları içeriğimizden takip edebilirsiniz.

INSTAGRAM NE ZAMAN AÇILACAK?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Instagram yetkilileriyle yapılan görüşmelerde ciddi aşama kaydedildiğini belirterek, gerekli hassasiyetlerin dikkate alınmasını beklediklerini dile getirdi. Uraloğlu, “Süreci yakından takip ediyoruz, istediğimiz gerekler yerine getirildiği takdirde erişim engelini kaldıracağız. İki geniş katılımlı toplantı yapıldı ancak anlık olarak haberleşiyoruz. ‘Sizin şu taleplerinizi karşıladık.’ dediklerinde biz de bu erişimi sağlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA: INSTAGRAM ERİŞİM ENGELİ HAKKINDA AÇIKLAMALAR

Instagram erişim engeliyle ilgili son dakika açıklamaları ve gelişmeleri burada bulabilirsiniz. BTK ve diğer yetkililerin yapacağı duyurular anbean takip edilmekte ve kullanıcılarla paylaşılmaktadır.

Editör: Ayşegül Yaşar