Mart ayında rahatsızlanan ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın, uzun tedavi sürecinin ardından haftaya taburcu olacağı açıklandı.

 Sevindirici haberi veren İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, ünlü oyuncunun fizik tedavi sürecinin devam edeceğini söyledi.

Mart ayından beri tedavi gören Kadir İnanır'dan sevindiren haber geldi. İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural, ünlü sanatçının kaldırıldığı hastaneden yakında taburcu olacağını açıkladı.

Kadir İnanır, Mart ayında rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Beyne pıhtı atması sonucu inme geçirmiş, operasyona alınmış ve tedbir amaçlı olarak entübe edilmişti.

Ağustos ayında akciğerinde oluşan enfeksiyon sebebiyle yeniden tedavi görmeye başlayan İnanır'ın felç geçirdiği ve konuşamadığı iddia edilmişti. Eylül ayında Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi devam eden ünlü sanatçının son durumuyla ilgili açıklama yapan Jülide Kural, "Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkma planım var. Ama elbette fizik tedavi devam edecek" dedi.

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen Kural, İnanır'ın "Yaşamla bağları çok güçlü. Memleket meselelerini kaygıyla ama umutla izlemeye devam ediyor. Hala kızıyor, ama eskiye oranla daha az. O güzel gülümsemesini de bizden sakınmıyor. Kanımca sinemayı çok özlüyor" sözlerini ekledi.

Editör: Nazmi Kahraman