Diyarbakır merkeze bağlı Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallasinde yaşayan ve 21 Ağustos'tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Göran'ı arama ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Narin'in bulunması için Ankara'dan özel bir ekibin Diyarbakır'a gelerek çalıştığı belirtildi. 

3-63Türkiye, 21 Ağustos'tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin'in arama ve kurtarma çamlışmaları ile soruşturmasına kilitlendi. Diyarbakır'da bugünü kadar yaklaşık 2 bin 500 personelin aramasına kataldığı Narin ile ilgili iz bulunmazken, gözaltına alınan amcasının sorgusu sürüyor. 

JANDARMADAN ÖZEL EKİP 

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma için Ankara'dan özel bir ekibin diyarbakır4a geldiği öğrenildi. Diyarbakır'dan talep üzerine Ankara Jandarma Genel Komutanlığında bugünü kadar Narin gibi kayıp olaylarını soruşturan ve bu konada tecrübeye sahip bir ekibin Diyarbakır'da çalışmayı başladığı belirtildi. 

Diyarbakır Bağlar’daki o cadde 11 gün kapatılacak Diyarbakır Bağlar’daki o cadde 11 gün kapatılacak

Kayip Narin Guran Olayinda Yeni Detaylar Amca Salim Guran Gozaltinda Nereye Goturuldugu Hakkinda Bazi Iddialar Var 1725180922631Yetkililer, şu anda sadece aynı zamanda Tavşantepe Mahallesi muhtarı olan amcasının gözaltıhda olduğunu ve 2-3 gün içinde bu olayın açıklığa kavuşmasını beklediklerini söylediler. Narin için ilgili yapılan arama çalışmalarının artık sadece köy ile sınırlı kalmadığı taranan alının genişletildiği öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan