Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) yönetimindeki Siirt Belediyesi, kent sakinlerinin uygun fiyatla sağlıklı yemeklere erişebilmelerini sağlamak amacıyla Kent Lokantası açtı. Kent Lokantası'nda 4 çeşit yemek için sadece 100 TL ödenecek. Lokanta, her gün 12.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet verecek. Lokantada menü günlük olarak değişecek. Menü, bir ana yemek, çorba, yan yemek ve tatlıdan oluşacak.

Kent Lokantası’nın açılış törenine Siirt Belediye Eşbaşkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi da katıldı. Eşbaşkan Alağaş, "Vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılar yaşadığı bu dönemde yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Kent Lokantası, sağlıklı ve uygun fiyatlı yemek hizmeti sunarak bu amacımıza hizmet ediyor" dedi.

TZOB Başkanı: Düzensiz yağışlar tarımsal üretimde tehdit oluşturuyor TZOB Başkanı: Düzensiz yağışlar tarımsal üretimde tehdit oluşturuyor

Mehmet Kaysi ise, Kent Lokantası'nın belediyenin halka yönelik hizmetlerinin önemli bir örneği olduğunu ifade etti. Kaysi, "Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeklere ulaşımını kolaylaştırmak. Bu lokanta, halkımız için bir buluşma noktası olacak" şeklinde konuştu.

Editör: Nazmi Kahraman