Latin Amerika'yı etkisi altına alan Avenida Brazil isimli dizinin uyarlaması olan Leyla, entrika ve duygu yüklü hikayesiyle ilk fragmandan itibaren ilgi gördü. İşte Leyla dizisinin oyuncu kadrosu...

LEYLA DİZİSİ OYUNCULARI

CEMRE BAYSEL, LEYLA KARAKTERİNİ CANLANDIRIYOR


Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasından başka kimsesi olmayan Leyla’nın hayatı, babasının yeniden evlenmesiyle altüst olur. Çok sevdiği babasını, ona türlü eziyetler eden üvey annesi Nur yüzünden kaybeder. Leyla, bir çöplüğe terk edildikten sonra zorlu sınavlardan geçer ve yıllar sonra üvey annesi Nur’dan intikam almak için geri döner.

ALPEREN DUYMAZ, CİVAN KARAKTERİNE HAYAT VERİYOR


Küçükken çöplüğe terk edilen Civan’a orada Güzide annesi sahip çıkar ve onu Neco’dan korur. Nur’un kendisini evlat edinmesiyle Civan, çöplükten zenginlerin dünyasına geçiş yapar. Geçmişi ve yeni kimliği arasında sıkışıp kalan Civan’ın hayatı, çeşitli çatışmalarla şekillenir.

GONCA VUSLATERİ, NUR KARAKTERİNİ CANLANDIRIYOR


Çöplükte büyüyen Nur, yaşadığı acılar nedeniyle zalim ve acımasız bir karaktere dönüşmüştür. Tutkulu aşkı Mali ile birlikte yürüttükleri dolandırıcılık işlerinde Leyla’nın babası Hilmi Nur’un tuzağına düşer. Hilmi, Nur’a vurulup ona oturduğu evi sattırır. Planları arasında parayı alıp Mali’yle kaçmak olan Nur, olayların farklı bir noktaya sürüklenmesiyle Hilmi’nin ölümüyle yüzleşir. Leyla’yı kendi büyüdüğü yere, çöplüğe bırakır. Yeni bir hayat kurmak isteyen Nur, bu kez Tufo’yu hedef alır.

Leyla dizisi oyuncu kadrosu, Cemre Baysel, Gonca Vuslateri ve Alperen Duymaz'ın yer aldığı kadro

Deha'nın Devran'ı Aras Bulut İynemli kimdir? Deha'nın Devran'ı Aras Bulut İynemli kimdir?

LEYLA DİZİSİNDE DİĞER OYUNCULAR

Yiğit Kirazcı
Halil İbrahim Ceyhan
Gamze Karaduman
Dilara Aksüyek
Seda Güven
Meltem Baytok
Melisa Duru Ünal
Berfin Ant
Zeyno Eracar
Mustafa Avkıran
Cengiz Bozkurt

Editör: Ayşegül Yaşar