Sevilen yarışma MasterChef 2024'te yeni sezonun ilk yarışmacısı belli oldu. MasterChef 2024 ana kadrosuna girmek için yarışmacılar, yeteneklerini sergiliyor, tezgahlarda hünerlerini gösteriyor. 12 Temmuz Cuma MasterChef 2024 son bölümde iki turlu oyun sonunda ismi yazılı önlüğü alarak ana kadroya giren yarışmacı belirlendi. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...

İLK TURDA KİMLER ÜST TURA GEÇTİ?

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu MasterChef 2024 final turu başladı. Bu turda ilk etapta yarışmacılar istenilen bir yemeği en iyi şekilde yaparak ikinci tura geçmeye çalışıyor.

Final turu ilk etabında istenilen yemek Kilis Tava oldu. Bu yemek için verilen süre 60 dakika oldu. Bu süre sonunda en iyi Kilis Tava hazırlayan altı isim; Zeynep, Hakan, Şeyhmus, Enes, Bera ve Ümmühan oldu.

Master Zeynep


MASTERCHEF'TE KADROYA GİREN İLK YARIŞMACI OLDU?

İkinci turda yarışmacılardan 45 dakika içinde frambuaz, böğürtlen, frenk üzümü ve yaban mersini ile yaratıcı bir yemek hazırlamaları istendi.

Atv’nin yeni dizisi 'Bir Gece Masalı' ne zaman başlıyor? Atv’nin yeni dizisi 'Bir Gece Masalı' ne zaman başlıyor?

Süre sonunda tadım yapan şefler; en başarılı yemeği yapan ismin Zeynep olduğunu söyledi. Böylece Zeynep, MasterChef 2024'ün ana kadrosuna giren ilk ismi oldu.

Editör: Ayşegül Yaşar