Kadınlar Süper Liginde mücadele eden Amedspor, bugün kendi evinde 200'üncü maçına çıktı. Özel konukların izlediği maçta Amedspor galibiyetini koruyamayınca maç 1-1 berabere bitti. 

1-153Amedspor Kadın futbol takımı, bugün kendi sahasında Fomgetspor'u ağırladı. Amedspor'un 200'üncü maçında özel konukları tribündeki yerlerini aldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş Başkanı Serra Bucak, Amedspor'un yıldız futbolcuları Max Gradel, Adama Traore ve Nicolas N'Kouluo maçın özel konukları arısında yer aldı. 

3-74Amedspor Başkanvekili Baran Durmaz, Amedspor Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, Amedspor YİK üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de izlediği maçta, taraftarlar takıma büyük destekte bulundu. 

4-64Amedspor Kadın Futbol takımını izlemeyen gelen taraftarlar özellikle Büyükşeher Belediyesi eş Başkanı Serra Bucak ve Amedspor'un yıldız futbolcularına büyük ilgi gösterdi. 

Şanlıurfa sahasını vermedi, Amedspor maçı için yeni karar Şanlıurfa sahasını vermedi, Amedspor maçı için yeni karar

Amedspor'un ilk yarıda bir varlık gsöteremediği maçta ikinci yarının ortalarında ev sahibi takım 1 gol bularak öne geçti. Ancak Fomgetspor maçın sonuna doğru bulduğu gol ile sahadan her iti takım 1'er puan ile ayrılmak zorunda kaldı. 

5-46

Editör: Ferit Aslan