Geçen sezon Trendyol TFF 1. Liginde 16 gol ile gol krallığını paylaşan Sakaryaspor’lu Del Valle’ e gölcü arayan Amedspor’a önerildi.

Sezona Süper Lig hedefi ile başlayan ve güçlü bir kadro kuran Amedspor, son olarak bir forvet ve sağ ve sol kanat oynayan bir futbolcu arayışına girdi. 

Amedspor’un arayışları devam ederken, Amedspor’a geçen sezonun gol kralı olan ve aynı zamanda hem sağ hem sol kanat oynayabilen rakibi Sakaryaspor’un golcüsü Yonathan Del Valle önerildi. 

5 1672146155Sakaryaspor’dan ayrılmak isteyen ve bu nedenle dün oynanan Keçiörengücü maçında oynamak istemediği için kadrodan çıkarılan Del Valle’yi Amedspor yönetimi bazı sebeplerden dolayı istemedi. 

Amedspor’un 5 haftadaki istikrarlı futbolcuları belli oldu Amedspor’un 5 haftadaki istikrarlı futbolcuları belli oldu

CEGA Medyanın ulaştığı bazı kaynaklar, anlaşmazlığın paradan kaynaklandığını belirtirken, bazı kaynaklar ise Amedspor’un elinde bonservisi ile gelen futbolcuyu bazı sebeplerden almaktan vazgeçtiği öğrenildi.

7Edbf517Cffd43349C5E44F3Faaad8D5

GEÇEN SOEZON GOL KRALI OLDU

Sakaryaspor’da oynayan Del Valle, geçen sezon 16 golü bulunan Eyüpspor’un golcüsü Gianni Bruno’yu yakalamış ve her iki futbolcuda Trendyol 1.Lig’de 16 golle 2023-2024 sezonu gol krallığını paylaşmıştı. Del Valle, 5’ te asist yaparak takıma en büyük katkısı sunan futbolcu olmuştu.

Editör: Ferit Aslan