Sinemaseverler 14 Haziran Cuma günü, aksiyondan animasyona, komediden korkuya 10 film beyaz perdeye yansıyacak. 

Cuma günü, Veda Partisi, Mahzen, Ters Yüz 2 (Inside Out 2), Siccin 7, Süper Maymun Shimmy (Shimmy: The First Monkey King), Sekiz 1, Kötü Oyuncu (Bad Actor), Daha İyi Bir Yarın, Yaşam Koçu ve Işıkları Kapat filmleri sinemasev erlerin beğenisine sunulacak.

TERSYÜZ 2

Vizyonunun öne çıkanları arasında yer alan ve çok sevilen animasyon filmi Ters Yüz’ün ikinci filmi Ters Yüz 2 (Inside Out 2), artık bir ergen olan ve çok daha çılgın, kişiselleştirilmiş duygularla uğraşmak zorunda olan Genç Riley'nin maceralarınıanlatıyor.

SİCCİN 7

Haftanın korku filmlerinden Siccin 7, mafyadan kaçıp ailesiyle birlikte yerleştiği konakta korkunç olaylar yaşayan bir adamın yaşadıklarını beyaz perdeye yansıtıyor.

VEDA PARTİSİ

Veda Partisi filminin oyuncu kadrosunda, Toygan Avanoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Seda Akman yer alıyor. 

Film, evlenecek arkadaşları için bekarlığa veda partisi düzenleyen beş yakın arkadaşın yaşadıklarını anlatıyor.

SÜPER MAYMUN SHIMMY

Haftanın diğer animasyon filmi Süper Maymun Shimmy (Shimmy: The First Monkey King), çocukların beğenisine sunulacak.

Filmde, dünyayı ele geçirmeye çalışan kötü güçlerle mücadele eden, süper güçlere sahip bir maymunun hikayesi anlatılıyor.

DAHA İYİ BİR YARIN

Yağız Can Konyalı, Hande Doğandemir ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerini paylaştığı Daha İyi Bir Yarın, sevgilisi tarafından terk edilen genç bir adamın hikayesini konu ediniyor. 

MAHZEN

Filmin yönetmen koltuğunda Alberto Corredor oturuyor. Bu haftanın korku filmlerinden Mahzen, kendisine miras kalan barın mahzenindeki yaratıklardan kurtulmaya çalışan bir kadının yaşadıklarını sinemaseverlerin beğenisine sunuyor.

SEKİZ 1

Vural Eyikan'ın yönettiği ve oyuncu kadrosunda Enes Kurt, Sinan Çelik ve Cihan Dönmez'in yer aldığı filmde, Davut’un dolduruşu nedeniyle saf değiştiren Erkan, kardeşi olarak gördüğü Barış’ı tuzağa düşürür.

Başına gelenlerden ağır yara alarak kurtulabilen Barış, uzun bir iyileşme süreci geçirir.

KÖTÜ OYUNCU

Dram ve gerilim türündeki Kötü Oyuncu, film çekimi sırasında bir tecavüz iddiasının oluşmasıyla yaşananları konu ediyor.

YAŞAM KOÇU

Filmde, kendisini bir anda Türkiye’nin en popüler yaşam koçu olarak bulan bir adamın hikayesini anlatıyor.

IŞIKLARI KAPAT

Korku filmi Işıkları Kapat, gün ışığı fobisi olan genç bir kızın hikayesini beyaz perdeye taşıyor.


 

Editör: EYYUP KAÇAR