Okullar açılıyor ders zili 9 Eylülde çalacak Okullar açılıyor ders zili 9 Eylülde çalacak

Altyapı ve tesisleşmedeki yetersizlik dolayısıyla yeşil sahalara yeterince futbolcu yetiştiremeyen Diyarbakır aynı sıkıntıyı hakemlerde de yaşıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK), yeni sezonda düdük çalacak Süper Lig Hakem, Video Hakem, Süper Lig Yardımcı Hakem, A Klas Hakem,  A Klas Yardımcı Hakem, B Klas Hakem,  B Klas Yardımcı Hakem, C Klas Hakem,  C Klas Yardımcı Hakem Bölgesel Hakem listesini ilan etti.

Toplam 1328 hakemin bulunduğu listenin 88 tanesini Süper Lig Hakem, Video Hakem ve Süper Lig Yardımcı Hakemlerinde oluşurken bu listede ne yazıkki Diyarbakır bölgesinden temsilci yer almıyor.

Diyarbakır’dan A Klasman Hakem Listesinde Emre Doğu, B Klasman Listesinden Lütfullah Aslan, C Klasmanda Bedirhan Yiğitbaş, Burak Kamalak, İsmail Güzel ve Selim Özen, C Klasman Yardımcı Hakemde Recep Korkmaz ve Ulaş Çelik Bölgesel Hakemde Emrullah Tarhan ve Onur Sekman Bölgesel Yardımcı Hakemde ise Ahmet Karatay, Baran Karaman, Erkan Arslan, Mehmet Polat, Mustafa Gül ve Rahmi Güray yer alıyor

KADININ ADI YOK

82 kişiden oluşan Bölgesel Kadın Hakem Listesinde de maalesef Diyarbakır’dan kadın hakem yok.

Editör: Özgür Ayaydın