Çukurun abe heyranı Diyarbakırlı Ferit kaya kimdir? Çukurun abe heyranı Diyarbakırlı Ferit kaya kimdir?

Yalı Çapkını, Star TV ekranlarında üçüncü sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Sevilen dizi, yeni sezon çekimlerine başladı ve 13 Eylül’de ekrana dönmeyi planlıyor.

YENİ SEZONDA NELER YAŞANACAK?


Yalı Çapkını'nın 74. bölümü, iki yıl sonra geçecek bir zaman atlamasıyla başlayacak. Seyran’ın hastalığı üzerinden geçen bu sürede yalı sakinlerinin hayatlarında büyük değişimler yaşanacak. Yeni karakterler ve heyecan dolu gelişmelerle dolu üçüncü sezon, izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Yalı Ç 3

YALI ÇAPKINI OYUNCU KADROSU


Başrollerde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı dizide, ayrıca Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay ve Gülen Gedikoğlu gibi isimler de bulunuyor.

Yalı Ç.2

EN SON NELER YAŞANDI?


Yalı Çapkını, 7 Haziran’da 73. bölümüyle sezon finali yaptı. Son bölümde, Pelin'in karşısına çıkmasıyla şoke olan Seyran, onun Ferit'i düşündüğünü söylemesiyle büyük bir ikilem yaşadı. Ferit ise Kont Ziya'nın davet teklifini kabul etti ve bunu Seyran'a iletti.

Editör: Ayşegül Yaşar