Pazartesi akşamı ilk bölümü yayımlanan dizinin bazı sahneleri Diyarbakır'da çekildi.

Cemal Alaca karakterini canlandıran Yiğit Yapıcı'nın dizide vurulmasından sonra eşi Roza (Ekin Aksoy) ile aralarında Diyarbakır'da geçen ve tarihi surların üzerinde çekilen evlenme teklifi sahnesi de yer aldı. Söz konusu sahnede Cemal'in, Roza'ya Kürtçe "seni seviyorum" demesi dikkat çekiyor.

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu, Güzel Aşklar Diyarı’nın yapımını Med Yapım ve Boyut Film, yapımcılığını ise Fatih Aksoy üstleniyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Akay, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak, Lidya Atlik gibi isimler yer alıyor.

Metin Arolat kimdir,  diyet yüzünden mi öldü? Metin Arolat kimdir, diyet yüzünden mi öldü?

DİZİDE NARİN AYRINTISI

Dizinin bir sahnesinde de Kıraç’ın söylediği “Zeynebim” türküsünde geçen “Söğüdün yaprağı narindir, narin” sözleri de ekrana yansıdı. Kanal D’nin sosyal medya hesapları da o videoyu “Hayat narin bir çiçek. Bir kez koparılınca, geriye acından başka bir şey kalmıyor” notuyla paylaşıldı.

Güzel Aşklar Diyarı’nın çekimleri daha çok Kapadokya'da devam ederken, bazı sahneler de Diyarbakır ve Karadeniz'de çekiliyor. 

Editör: HABER MERKEZİ