Türkiye - Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Filenin Sultanlarının bronz maçı detayları...

Amedspor’un önemli rakibi 280 milyon lira harcadı Amedspor’un önemli rakibi 280 milyon lira harcadı

TÜRKİYE-BREZİLYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyatları’nda İtalya'ya karşı aldığı mağlubiyet sonrası bronz madalya mücadelesine çıkıyor. Türkiye ile Brezilya arasındaki üçüncülük maçı 10 Ağustos Cumartesi günü saat 18.15’te South Paris Arena’da oynanacak. Bu heyecan dolu karşılaşma, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

İTALYA VE ABD FİNALDE BULUŞUYOR


Paris Yaz Olimpiyatları’nda final mücadelesi de şekillendi. İtalya’yı 3-0 mağlup eden Filenin Sultanları’nı eleyen İtalya, Brezilya’yı geçen ABD ile 11 Ağustos’ta finalde karşılaşacak.

SANTARELLİ: "BRONZ MADALYAYA ODAKLANMALIYIZ"


A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, İtalya maçı sonrası yaptığı açıklamada, Brezilya karşısındaki bronz madalya maçına odaklanmaları gerektiğini vurguladı: “Şimdi önümüzde Bronz Madalya Maçı var ve buna odaklanmalıyız. Bu turnuvada oynadığımız hiçbir maç kolay değil. Dünyanın en iyi takımlarıyla oynuyoruz ve biz de bu maçı kazanmak istiyoruz.”

EDA ERDEM DÜNDAR: "MADALYA İÇİN SAVAŞACAĞIZ"


Takım kaptanı Eda Erdem Dündar ise, yarı finaldeki yenilginin ardından duygularını paylaştı: "İtalya geride olduğu bölümlerde bile sakin kalmayı başardı. Biz biraz fazla heyecanlıydık ve önde olduğumuz setleri bitiremedik. Yine de yarı finalde olmak gurur verici. Cumartesi günü madalya kazanmak için her şeyi ortaya koyacağız."

Editör: Ayşegül Yaşar