Türk güreşinin parlayan yıldızlarından Enes Başar, 30 Nisan 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu. Grekoromen stilde 67 kilogramda mücadele eden ve ASKİ Spor Kulübü'nün bir üyesi olan Başar, genç yaşta elde ettiği ulusal ve uluslararası başarılarla dikkat çekmektedir.

SPOR KARİYERİ VE BAŞARILARI

Enes Başar, Türk spor camiasının tanınmış isimlerinden biri olup özellikle güreş branşındaki başarılarıyla ön plana çıkmaktadır. Grekoromen stilde 67 kilogramda mücadele eden sporcu, güreş kariyerini ASKİ Spor Kulübü bünyesinde sürdürmektedir. Başar, ulusal ve uluslararası düzeyde pek çok turnuvada ülkemizi başarıyla temsil etmektedir.

Fenerbahçe-Galatasaray maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Tarihler açıklandı Fenerbahçe-Galatasaray maç biletleri ne zaman satışa çıkacak? Tarihler açıklandı

ASKİ SPOR KULÜBÜ VE ULUSLARARASI BAŞARILAR

ASKİ Spor Kulübü'nde kariyerini sürdüren Enes Başar, burada elde ettiği başarılar ve sergilediği performansla güreş camiasında kendine sağlam bir yer edinmiştir. Ulusal ve uluslararası arenada kazandığı madalyalarla Türk spor tarihinde önemli bir yer edinen Başar, İstanbul doğumlu bir sporcu olarak ülkemizi gururlandırmaya devam etmektedir.

Editör: Ayşegül Yaşar