Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2024 yılı için 2.390 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS (B) grubu puanına göre yapılacak yerleştirmelerin başvuru şartları ve detayları haberimizde.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2.390 sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. Resmi Gazete’de yayımlanan duyuruya göre, alımlar KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak yapılacak. Söz konusu personel alımı için gerekli başvuru şartları ve tarihlerle ilgili tüm detaylar belli oldu.

Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından pay alınacak Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından pay alınacak

BAŞVURU TARİHLERİ VE ŞARTLARI

Başvurular, Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre başlayacak. KPSS (B) grubu puan sıralaması ile yapılacak alımlarda adayların KPSS'den yeterli puanı almış olması gerekecek. Ayrıca, özel niteliklere sahip olan adaylar, belirtilen pozisyonlar için başvuruda bulunabilecek.
Başvurular 15- 30 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak.


Adaylar, başvurularını 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında, son gün saat 23.59’a kadar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı (BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ) üzerinden e-Devlet şifresi ile yapabilecekler. Sözleşmeli personel alımı ile ilgili duyurular ve bilgiler Bakanlığın resmi internet sitesinde (www.aile.gov.tr) yayımlanacak.

Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı, KPSS puanına dayalı olarak 2.390 sözleşmeli personel alımı yapacak.

POZİSYONLAR VE YERLEŞTİRME SÜRECİ

Toplamda 2.390 sözleşmeli personel, çeşitli pozisyonlarda görevlendirilecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından, yerleştirme süreci başlayacak ve adaylar KPSS puanına göre yerleştirilecek.

Editör: Ayşegül Yaşar