Amedspor’un şampiyonluğunda nemli katkıları olan 3 futbolcunun takımdan ayrıldığını kulübün resmi hesabı duyurdu. 

Amedspor’un şampiyon kadrosunda yer alan ve 19 gol ile gol kralı olan Berk Ünsal, devre arasında Şanlıurfaspor’dan transfer edilen Mert Çapar ve Amedspor’un geçen yılki kadrosunda yer alan Taner Gümüş ile yolların ayrıldığı resmi olarak duyuruldu. 

Amedspor'un eski hocası Türkiye'nin en köklü kulübü ile görüşüyor Amedspor'un eski hocası Türkiye'nin en köklü kulübü ile görüşüyor

Amedspor’un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Geçen sezonki şampiyon kadromuzda yer alan Berk İsmail Ünsal, Mert Çapar ve Taner Gümüş ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine Amedspor’a katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi. 

P H O T O 2024 07 28 10 25 51TANER, MENEMENSPOR’A, MERT BATMAN PETROL İLE ANLAŞTI

Amedspor’un yollarını ayırdığı Taner Gümüş, alış fiyatının 8 katına Menemenspor’a verildi. Mert Çapar ise Batman Petrolspor ile anlaştı. 

G Tq G Ic Y Xc A E Akq8

GOL KRALI BERK KARARINI VERECEK

Amedspor’un sözleşmesindeki “getir-götür” maddesi nedeniyle gol kralı Berk Ünsal’ın yallarının ayrılmasından sonra hangi takıma gideceğinin kendisi tarafından karar verileceği belirtildi. Berk Ünsal’ı, Vanspor, Batman Petrolspor ve Serik Belediyespor istiyordu. Amedspor, Berk’in Van yada Batman’a gitmesini istiyordu.

Editör: Ferit Aslan