Amedspor'un Antalya'daki maç bilet fiyatları açıklandı Amedspor'un Antalya'daki maç bilet fiyatları açıklandı

Ferit Aslan 

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, bir hafta önce çıktığı Avrupa turunda, 3 ülkede hem ziyaretler yapıyor, hem futbolcu arıyor. 

Avrupa’dan gelen davetlere icabet etmek ve Amedspor’a yeni sezonda futbolcu bulmak için Avrupa turuna çıkan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın temas ve görüşmeleri sürüyor. 

Photo 2024 06 19 16 42 46 2Ispanya, Fransa ve Almanya’da temaslarda bulunacak olan Başkan Elaldı, hem Amedspor’n şampiyon olmasından sonra kulübe gelen davetlere icabet etmek hem de futbolcu transfer görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. 

CEGA Medya’ya konuşan Başkan Elaldı, Bordo ve Boavista Başkanları ile konuştuğunu, şu anda Avrupa’daki kulüp başkanları ve futbol otoriterlerinin büyük bölümünün EURO 2024 şampiyonası dolayısıyla Almanya’da olduğunu söyledi. 

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Almanya, Fransa ve İspanya temasları kapsamında yapılan davetleri icabet etmenin dışında yeni sezonda süper ligi hedefleyen Amedspor’a transfer için oyuncu da baktığını söyledi. 

P H O T O 2024 06 19 16 42 46Amedspor’a Avrupa ülkelerinde ciddi bir ilgi olduğunu da aktaran Başkan Elaldı, yapacakları futbolcu transferleri ile ilgili görüşmelerinin sürdüğünü, ancak şu an için futbolcu isimleri vermesinin doğru olmadığını söyledi. 

Editör: Ferit Aslan