Amedspor, bugün Diyarbakır Stadyumundaki zemin sorunu nedeniyle Antalya'da karşılaştığı Esenler Erokspor'a 4-0 yenildi, Amedspor ilk kez bu kadar farklı yenilirken, eski golcüsü gol kralı Berk Ünsal' da tribünden eşi ile maçı izledi. 

Amedspor Erokspor11Süper Lig hedefi ile sezona başlayan ve önce tam kadro kamp yapamadığı ardından Diyarbakır Stadyumundaki zemin sorunu nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Amedspor'da, Antalya'da alınan yenilginin şoku yaşanıyor.  Amedspor, Esenler Erokspor karşısında ilk yarısını 2-0 mağlup bitirdiği maçtan 4-0 mağlup ayrıldı. 

Antalya’daki Amedspor maçı için otobüsler kalkacak Antalya’daki Amedspor maçı için otobüsler kalkacak

P H O T O 2024 10 06 22 11 22AMEDSPOR GOL ATAMADI, ESKİ GOLCÜSÜ TRİBÜNDEYDİ

Amedspor'un rakibinden 4 gol yediği ve bir gol dahi atamadığı maçı eski bir Amedzspor'lu olan gol kralı Berk Ünsal da tribünden izledi. Geçen yıl Amedspor'da attığı goller ile şampiyonlukta büyük katkısı bulunan Berk Ünsal, Amedspor'un forvet olarak Assambalonga'yı alması ile takımdan ayrılmış ve Serik Belediyespor le anlaşmıştı. 

Berk Ünsal, Amedspor'un bugün Antamlya'da oynadığı Esenler Erokspor maçını eşi ile birlikte Amedspor taraftarlarının arasında tribünden izledi. 

Editör: Ferit Aslan