Özgür Aayaydın

TFF Kadın Süper Liginde mücadele eden Amedspor Kadın Futbol takımının, transfer görüşmelerinde 8 futbolcu ile sözleşme aşamasına geldiği belirtildi.

Amedspor Kadın Futbol Takımından sorumlu Başkan Yardımcısı Şeyda Arslantaş, yeni sezon için mevcut teknik ekip ile her konuda anlaştıklarını söyledi. Bugün teknik ekip ile sözleşme imzalanacağını söyleyen Arslantaş, zengin ve istikrarlı bir kadro için bir çok futbolcu ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Amedspor’un “Reşo”su Traore sahada Amedspor’un “Reşo”su Traore sahada

P H O T O 2024 07 02 15 12 17

AMEDSPOR, 8 FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME AŞAMASINDA

Amedspor Kadın Futbol Takımının transfer görüşmelerinde 8 futbolcu ile sözleşme aşamasında olduğunu söyleyen başkan yardımcısı Arslantaş, “Resmi imzalar atıldıktan sonra bu transferler kamuoyuna açıklanacak” dedi. 

140892.Jpg

“HEDEF, SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU”

Arslantaş, yaklaşık 25 kişilik bir kadro oluşturmak istediklerini ve yeni sezon hazırlıkları için kamp yeri ile ilgili görüşmelerinin sürdüğünü ifade etti. Kampın birinci etabının Diyarbakır’a olacağını, ikinci etap için ise başka bir kamp yeri ayarlanacağını söyleyen Arslantaş, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu sözlerine ekledi. 

Geçen sezon kadroda bulunan bazı futbolcular ile yeniden çalışacaklarını da belirten Şeyda Arslantaş, sponsor görüşmelerinin henüz tamamlanmadığını ve görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

Editör: Ferit Aslan