Amedspor Kadın Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başlarken, dün transfer ettiği 9 futbolcuya daha imza attırdı. 

Amedspor’dan yapılan açıklamaya göre, TFF Kadın Süper Liginde mücadele eden Amedspor Takımının 2 Ağustos itibariyle Diyarbakır’da kampa girdiği belirtildi. Yeni sezonda Amedspor Kadın Takımının 9 yabancı ve 7 yerli oyuncu olmak üzere toplam 16 transfer gerçekleştirdiği belirtilirken, 5 transfer daha yapılacağı duyuruldu. 

Amedspor açıklamasında, 5 oyuncunun da deneme amacıyla 1. etap kampımıza dahil edildiği ve kamp sonunda bu futbolcularla ilgili değerlendirme yapılacağı hatırlatıldı. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Amedspor Başkanına mesaj Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Amedspor Başkanına mesaj

Photo 2024 08 06 11 54 13 2

Amedspor’un Kadın Futbol Takımından sorumlu Başkan Yardımcısı Şeyda Aslantaş, güçlü bir teknik ekip ve güçlü bir takım oluşturduklarını, hedeflerinin elbette ki şampiyonluk olduğunu söyledi. 

Ancak asıl hedeflerinin, Amedspor Kadın Futbol Takımını daha görünür ve bilinir hale getirerek bugüne kadar elde edilmiş başarıların yanına yeni başarılar eklemek olduğunu söyleyen başkan yardımcısı Aslantaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Birde bölge ve tüm Türkiye’de kadın takımının taraftar kitlesini de büyütmek olacaktır. Yeni sezon başlamadan önce kadın takımını tanıtmak ve desteği artırmak amacıyla bazı çalışmalarımız olacak, zamanı geldikçe bunları sizlerle paylaşacağız. Bilindiği üzere, Amedspor Şehmuz Özer Tesisleri tadilattadır. Bundan dolayı, kentte kadın takımımızın kamp sürecinde konaklayabileceği bir tesis arayışımız vardı. Şu anda takımımız Plaza Otel’de konaklamaktadır.”

P H O T O 2024 08 06 11 54 13Amedspor Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi Bilal Can’ın katıldığı törende, 9’u yeni olmak üzere Annecy Kamdem, Nikolina Plavsic, Maryam Yektaei, Zerda Taşçı, Birsen Bozbal, Bahar Kol, Rabia Göksu Gökçe, Melda Çetin, Gülsüm Çakır, Neslihan Demirdoğan, Büşra Becerikli, Şevin Yarık, ve Beyza Güngören’e imza attırıldı. 

Editör: Ferit Aslan