Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Avrupa’ya yaptığı 15 ünlük ziyaret ve kulüpteki son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Başkan Elaldı, 15 Haziran’da başladığım uzun Avrupa seyahati kapsamında, Paris, Barcelona, Bremen, Hannover, Hamburg ve Stuttgart şehirlerinde iş insanları ile bir araya gelerek kendilerinden destek talep ettiklerini söyledi. Destek verenlere ve Amedspor sevenlerine katkılarından ötürü teşekkür ettiğini belirten Başkan Elaldı, açıklamasına devam ile şöyle dedi:

“MARSİLYA, BARCELONA VE LENS İLE RANDEVULAŞTIK”

“Seyahatim boyunca FC Girondins de Bordeaux, SV Werder Bremen ve FC St.Pauli kulüpleri ile sıcak temaslarda bulundum. 2024 Avrupa Şampiyonası nedeni ile yöneticileri turnuvada olan FC Barcelona, Olympique Marsilya, RC Lens ve Lille OSC kulüpleri ile yakın tarihde bir araya gelip istişarelerde bulunmak üzere randevulaştık. Yakın tarihte, yeni bir Avrupa seyahati daha planlıyorum.”

Amedspor, 8 oyuncu ile sözleşme aşamasına geldi Amedspor, 8 oyuncu ile sözleşme aşamasına geldi

Photo 2024 07 02 15 48 19 2

“TRANSFER ÇALIŞMALARI GİZLİLİK İÇİNDE SÜRÜYOR”

Amedspor Başkanı Elaldı, transfer komitesindeki yöneticilerin çalışmalarını büyük bir titizlik ve gizlilik çerçevesinde yoğun bir mesai ile sürdürdüğünü de söyledi. Gizlilik politikasına karşı anlayış beklediklerini söyleyen Başkan Elaldı, kulüp binası ve tesislerdeki tadilat ve yenileme çalışmaları yoğun bir şekilde, hızla devam ettiğini de söyledi.

PASOLİG EKİBİ DİYARBAKIR'A GELİYOR

Passolig kart satışlarının başladığını, 3 Temmuz’da Passolig ekiplerinin Diyarbakır ve stadyuma gelip gerekli fizibilite, analiz ve proje çalışmalarını yapacaklarını söyleyen Başkan Aziz Elaldı, “En geç önümüzdeki hafta içi de kombinelerimizi satışa sunacağız” dedi. 

P H O T O 2024 07 02 15 48 19“DİYARBAKIR STADYUMU YENİLENİYOR”

Başkan Elaldı, Diyarbakır Stadyumunun zeminin yenilendiğini, koltuklar ve ortak kullanım alanları başta olmak üzere bütün stadyum bakım ve onarımdan geçtiğini de söyledi.  Locaların bakım ve onarımda olduğunu, VIP tribünlerin kapasitelerini arttırılacak şekilde çalışma yapıldığını da söyleyen Elaldı, “Zemin çevresinde ve balkon hizalarında led reklam panoları için teklifler değerlendiriliyor, yakın zamanda sonuçlanacak şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Bütün Yeni Diyarbakır Stadyumu’nda kollektif, yoğun, hızlı ve hummalı çalışmalar devam ediyor” diye konuştu. 

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı açıklamasının sonunda, kurumsal yapı, kurumsallaşma yolunda kalifiye personel yapılanması, store, tesisleşme, altyapı, transferler, finansal ve sportif başarı yolunda, bütün yönetim kurulu üyeleri ile içerisinde bulundukları yoğun çalışma nedeni ile kamuoyundan anlayış ve hoşgörü beklediklerini ifade etti.

Editör: Ferit Aslan