Diyarbakır Stadyumunda bugün seyircisinin karşısına ilk kez çıkacak olan Amedspor'da Doğu ve Batı tribünlerinin biletleri tamamen satıldı. Kale arkalarının satışı sürüyor. 

Amedspor'un eski hocası Türkiye'nin en köklü kulübü ile görüşüyor Amedspor'un eski hocası Türkiye'nin en köklü kulübü ile görüşüyor

YAKLAŞIK 20 BİN BİLET SATILDI

Yakaladığı hava ile Süper Ligi hedefleyen Amedspor, hem onbinlerce taraftarının hemde TFF Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin karşasına ilk kez çıkmanın heyecanını yaşıyor. Diyarbakır Stadyumunda bu akşam oynanacak olan Amedspor-İstanbulspor maçı için şimdiye kadar yaklaşık 20 bin bilet satışı yapıldı.  

P H O T O 2024 08 19 12 51 23DOĞU VE BATI DOLDU, KUZEY VE GÜNEY'DE SATIŞ SÜRÜYOR

İlk kez Passolig sistemine dahil olduğu için sıkıntılar yaşayan Amedspor taraftarı her şeye rağmen Doğu ve Batı tribünlerindeki bütün biletleri aldı. Şu anda sadece kale arkaları olan Kuzey ve Güney tribünlerinin biletlerinin satışı devam ediyor. 

P H O T O 2024 08 19 12 52 58Diyarbakır'da, heyacanlı maç saati beklenirken, Barikat Grubu dün gece stadyumun önüne İngilizce, "Seni yok sayacaklar, Sen daha çok var olacaksın" yazılı pankart astı. 

Editör: Ferit Aslan