Amedspor, Boluspor maçı bilet fiyatlarını açıkladı Amedspor, Boluspor maçı bilet fiyatlarını açıkladı

Amedspor eski Başkanı Selahattin Yıldırım, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu Karagümrük maçına davet etti. 

Amedspor eski Başkanı Selahattin Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Amedspor’un ilk maçına geleceği ile ilgili mesajı üzerine kendisini Karagümrük maçına davet etti. 

108615“KARDEŞLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN AMED’E GELMENİZE GEREK YOK”

Yıldırım sosyal medya hesabında, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’nun Amedspor ile ilgili açıklamalarını alıntılayarak, “Ülke futbolunda kardeşliği sağlamak için Amed’e gelmenize gerek yok sayın başkan. Zaten buraya gelen bütün takımları bu halk bağrına basıyor. Asıl deplasmandaki maçlarımıza gidin. Mesela ilk maç, İstanbul ilinin bir semt takımı ile maçımız var ve bir sürü ırkçı paylaşım yapıyorlar. Ayrıca uyguladıkları misafir takım bilet fiyatı politikası sizin bahsettiğiniz kardeşliği sağlamayla pek örtüşmedi. Eğer samimiyseniz söylediklerinizde Amed’ten başlamak yerine İstanbul dan başlamak gerekmez mi? dedi. 

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu katıldığı televizyon programında, “Amedspor’a sözüm var, ilk maçına gideceğim ben. İlk maçı İstanbul’da ama ben Diyarbakır’daki maça gideceğim. Kardeşliği tüm ülke genelinde futboldan başlayıp yaymak istiyoruz” demişti.  

Editör: Ferit Aslan