Narin'in mezarına ziyaretler sürüyor Narin'in mezarına ziyaretler sürüyor

Trendyol 1. Lig'de Şanlıurfa'da Kocaelispor'u 3-0 yenen Amedspor'un deneyimli hocası maçın ardından değerlendirmede bulundu.

Yanal şunları kaydetti:

''Futbol çok kritik bir oyun. Futbol ııı her an her şeyi değişebildiği ve her şeye açık bir oyun. Bugün adil bir oyun oldu mu?. Rakip için tabii adil bir oyun olmadı. Çok erken gelen kartlar, rakibin eksik kalması bizim işimize yaradı. Tabii bu adil olmayan oyunu biz daha önce İstanbulspor maçında da yaşadık. Oyun da orada adil değildi. Tabii yorumlar kazandığınız zaman başka, kaybettiğiniz zaman başka. Bu ne son ve ilk olacak. Evet güçlü bir rakibi alt ettik. Daha önümüzde çok maçlar var. Bunların devamını sağlayabilmek adına yapacağımız organizasyonu. doğru organizasyon içinde kalmalı ve buna kitlenmeliyiz. Biz sahanın içinde ve bu organizasyonu tamamlamak için uğraşmalıyız. Bugün iyi olduk. Araya bu milli araya girdiğimiz dönemde herkesin. bir beklentisi vardı. Onu bir karşılamış olduk.

Maalesef uzun yıllardır yani yaklaşık Türkiye'de futbol 15 yıldan beri skorsever oldu. Skorsever niye diyorum? Futbol. Futbolun güzel tarafını sahaya koymak ve sahada bunun her iki takımla yapmak artık çok zor. Çünkü skorun alınmadığı bir ortamdaki gerginlikler futboldan oldukça uzaklaştırıyor. Bugün takım için eleştirebileceğim tek şey budur. Skoru alamadığımız için skoru geciktirdiğimiz için maçın uzaması, maçın daha önce koparılmaması yeterli bulunması, bu bizim için ıözellikle son dönemlerin skorsever oyununun sonuç olduğunu. Biz bunu aşmak için gayret edeceğiz. Evet şampiyonluk yarışında bu maalesef biraz zor. Çünkü acımasız bir skor talebi var. Bu skor talebini maalesef oyun kalitesiyle birleştirmek çok zor olacak. Her takım için geçerlidir. Ama ıdediğim gibi biz ıeksiklerimizi biliyoruz. Eksik olan oyuncularımız var. Onların geldiğinde ne olacağını biliyoruz. Planlamamızı yaptık. Tesi. Bu dönüşte bitmiş olacak. Oradaki pratiklik oradaki organizasyon becerimiz çok daha yüksek olacak. Eee ve bundan sonraki aşamada gelen bize güç verecek, katılacak. birlikte de hedefimize doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. ''

Editör: Özgür Ayaydın