İrfan Gözen

Transfer sezonunun kapanmasına 1 gün kalırken, Amedspor bir golcü ve bir de ortaya saha için fırsat transferleri yapmak istiyor.  Kulpüleri ile sözleşmelerini fesh edern bir çok futbolcu ile görüşen Amedspor'ın Galatasaray alt pasımnda yetişen ve on numara mevisinde oynayan Doğancan Davas ile ilgilendiği belirtiliyor. 

Bandirmaspor Dogan Can Davas Icin Terim Den H 11182669 Amp.jpgMilli maç nedeniyle lige verilen arayı değerlendiren ve kadrosunu Kristijan Lovriç ve Maxi Gradel ile güçlendiren Amedspor, transferin son gününe girilirken, fırsat transferi yapmak istiyor. Transfer kapsamında bir orta saha bir de forvet için görüşmelerini sürdüren Amedspor'ın, en son bu hafta karşılaşacağı Bandırmaspor'da oynayan Doğancan Davas ile görüştüğü öğrenildi. 

Sakaryasporun Gundeminde Olan Dogan Can Davas Kimdir 3

Galatasaray alt yapısında yetişen ve 10 numara ile merkez orta sahada oynayan 27 yaşındaki Doğancan Davas ile Amedspor'un görüştüğü ve anlaşmaya yakın olduğu ileri sürüldü. 

Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları

Erbaaspor, Giresunspor ve son olarak Bandırmaspor'da oynayan Doğancan Davas'ın 3 gün önce Bandırmaspor ile sözleşmesini fesh ettiği öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan