Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları Ölümden dönen Amedspor Başkanı Elaldı'nın son fotoğrafları

Amedspor’un ikinci kaptanı Uğur Adem Gezer ilk kez geçirdiği sakatlık nedeniyle takımdan 2 ay gibi uzun bir süre uzak kalacak. 

Amedspor’un şampiyonluk kadrosunda yer alan ve takımın istikrarlı isimlerinden biri olan Uğur Adem Gezer, Bandırma maçı öncesi geçirdiği bir sakatlık nedeniyle takımdan 2 ay uzak kalacak. 

Ugur Adem Gezer Kimdir 2-1Amedspor’dan yapılan açıklamada, ikinci kaptan stoper Uğur Adem Gezer’in Bandırma maçı öncesi gerçekleştirilen antrenman sırasında sağ ayak bileğinde burkulma meydana geldiği belirtildi. Yapılan muayene ve görüntüleme sonuçlarına göre ayak bileği ATFL (Anterior Talofibular Ligament) bağında yırtık tespit edilen Uğur Adem Gezer’in tedavisine başlandığı ve yaklaşık 8 hafta takımdan tedavi süreci nedeniyle uzun kalacağı belirtildi.

Amedspor sol kanat oyuncusu Erkan Sasa’nın da sağ uyluk adductor kasında 1. derece yırtık tespit edildiği belirtilirken, futbolcunun tedavisinin 1 haftadır sürdüğü ve birkaç gün içinde takımla birlikte çalışmalara başlaması beklendiği belirtildi.

Editör: Ferit Aslan