Narin'in dişleri ile koldaki izler karşılaştırılacak Narin'in dişleri ile koldaki izler karşılaştırılacak

Katıldığı yarışma programında 500 bin değerindeki soruyu bilmesine rağmen 300 bin lira ile ayrılan ve tüm Türkiye’yi kendine hayran bıraktıran Diyarbakırlı tıp öğrencisi ilk kez konuştu. 

5-47Diyarbakır’ın Ergani ilçesine bağlı Termal Köyünde doğan ve şu anda İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi olan İsa Tarım, bir televizyonda yayımlanan, “Kim milyoner olmak ister” yarışma programındaki başarısı ve doğallığı ile tüm Türkiye’yi kendine hayran bıraktırmıştı. 

1-160Ergani ilçesine bağlı 150 hanelik köyde, Tarım ailesinin 6 çocuğunun en küçüğü olan İsa Tarım, yarışmada sorulara verdiği cevaplar ve yarışmaya geliş hikayesini anlatırken tüm Türkiye’yi kendine hayran bıraktırmıştı. 

2-94Yarışmada 300 bin lira kazanan ve 500 bin liralık soruyu da doğru bilmesine rağmen 300 bin lirayı riske atmamak için çekilen Diyarbakırlı Tıp öğrencisi İsa Tarım, CEGA Medya’ya konuştu. 

YAZ TATİLİNDE KAVUN KARPUZ SATAN DOKTOR ADAYI

İlk ve ortaokulu köyde, liseyi Diyarbakır’ın nitelikli Anadolu liselerinden olan Nevzat Ayaz Anadolu Lisesinde okuduğun söyleyen İsa Tarım, okul bittiğinde Diyarbakır’a geldiğinde ise karpuz ve kavun sattığını yada köyde hayvancılık ile uğraştığını söyledi. 

6-22Yaz tatilinde ailesine katkıda bulunmak için çalıştığını söyleyen doktor adayı İsa Tarım, kitap okuduğunu ve çok belgesel izlediğini söyledi. Katıldığı yarışmanın yayınlanmasından sonra büyük ilgi gördüğünü söyleyen Tarım, okulda arkadaşlarının kendisine yoğun ilgi gösterip tebrik ettiğini söyledi. 

4-67Türkiye’nin hayran kaldığı yarışmadaki performansının tamamen doğal olduğunu söyleyen İsa Tarım, “Diyarbakır’da nasıl yaşıyorsak, neyi yaşıyorsak olduğu gibi anlattım. Yani doğal davrandım. Bu kadar ilgi gösterilmesi ve insanların bu vesile ile beni ve Diyarbakır’ın misafirperverliğini tanıması çok hoşuma gitti” dedi.

Editör: Ferit Aslan