Diyarbakır'da, koybolduktan 19 gün sonra öldürülmüş olarak bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında, Narin'in nasıl ve kim tarafından öldürüldüğü sorusuna yanıt olabilecek önemli bir karşılaştırma yapılacağı belirtildi.

Narin'in kalbolması sürecinde ayağebi E.G., kolundaki ısırık ve diş izleri nedeniyle gözeltına alınmış ve kolundaki diş ve ısırık izlerinin kime ait olduğunun testipi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna götürülmüştü.

Narin-6İstanbul Adli Tıp kurumunda yapılan incelemede üzerinden zaman geçmesi ve yıkınma ihtimali nedeniyle ağabeyin kolundaki diş ve ısırık izlerinin kime ait olduğunun tespit edilemediği belirtilmişti. İstanbul Adli Tıp Kurumunun verdiği rapordan sonra Narin'in ağabeyi E.G., serbest bırakılmıştı. 

Narin'in dün cenazesinin bulunması ile birlikte yapılan ve 10 saat süren otopside, cesetteki yoğun çürüme nedeniyle ölüm nedeni ile ilgili ön raporda bir kanaat belirtilmemişti.

Narin Amca Gozalti

İlk kez izledi, Amedspor’a destek sözü verdi İlk kez izledi, Amedspor’a destek sözü verdi

Soruşturmayı yürüten makamların, şu anda gözaltında bulunan Narin'in ağabeyinin kolundaki diş ve ısırık izleri ile Narin'in otopsisinde çekilen dişlerinin radyolojik görüntülerinin eşleştirileceği belirtildi. Narin'in ağabeyinin kolundaki diş ve ısırık izleri için İstanbul Adli tıp'a götürüldüğü gün çekilen filmler ile Narin'in diş yapısı ile ilgili çekilen radyolojik görüntülerimin bu anlamda bir sonuç vermesi bekleniyor. 

Editör: Ferit Aslan