Ferit Aslan

Bu sezon TFF Trendyol 1. Liginde mücadele edecek olan Amedspor’un başkan adaylığı ve geleceği ile ilgili kritik kararı, 21 kişilik Amedspor Yüksek İstişare Kurulu karar verecek. 

1 1703067246Şampiyon olduktan sonra 4 Haziran’da kongre kararı alan Amedspor’da, gözler kongreden önce yarın yapılacak olan Amedspor Yüksek İstişare Kurulu toplantısına çevrildi. Yarın saat 16.00’da yapılacak olan toplantıda, öncelikle başkan adayları ile ilgili düğümün çözülmesi bekleniyor. 

Amedspor Da Yuksek Istisare Kurulu Toantisi A53832D4De47083404E6Mevcut başkan Aziz Elaldı, YİK’in daha önce yaptığı toplantıda devam etmesi yönünde işret etmesiyle aday olduğunu açıklamış, ancak ardından YİK üyesi Nedim Şimşek’in aday olduğunu açıklaması ile Elaldı, adaylıktan çekildiğini duyurmuştu. 

Amedspor Da Kriz Baskan Ile Yuksek Istisare Kurulu Karsi Karsiya GeldiAmedspor Yüksek İstişare Kurulu ile Aziz Elaldı arasında sorun yaratan bu durumun yarın YİK tarafından masaya yatırılması bekleniyor. Yarınki toplantıda, Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin Aziz Elaldı ile görüşmesi de bekleniyor. 

690X390Cc Amedspor.jpgBurç Baysal’ın başkanlığını yaptığı Amedspor Yüksek İstişare Kurulunda, aralarında şu anda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanı olan Doğan Hatun, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Amedspor eski başkanlarının da bulunduğu 21 kişi yer alıyor. Amedspor’un başta başkan adayı olmak üzere geleceğine karar verileceği belirtilen yarınki kritik toplantıda yer alması beklenen YİK üyeleri şunlar:

Burç Baysal (DİSİAD eski Başkanı ve YİK Başkanı)

Doğan Hatun (Büyükşehir Belediyesi eş Başkanı)

Mehmet Kaya (DTSO Başkanı)

Engin Yeşil (Borsa Başkanı)

Amedspor, yeni sezon için top başı yaptı Amedspor, yeni sezon için top başı yaptı

Mustafa Fidan (OSB Başkanı)

Nahit Eren (Baro başkanı)

Dr.Elif Turan (Tabip Odası eski başkanı)

Nevin İl (DTSO Meclis Başkanı)

Özlem Külahçı Tanaman (DOGÜNKAD Başkanı)

Abdullah Zeytun (İHD eski Başkanı)

Mustafa Vural (İş konseyi Başkanı)

Metin Kılavuz (Amedspor eski Başkanı)

Nurullah Edemen (Amedspor eski Başkanı)

Çetin Alsaç (Amedspor eski Başkanı)

Remzi Dayan (ASKF Başkanı)

Samet Karakaş (TÜFAD Diyarbakır Şube Başkanı)

Nedim Şimşek (İş İnsanı)

Nesih Aktepe (İş İnsanı)

İhsan Oğurlu (İş insanı)

Ercan Tayınlamak (İş insanı)

Mehmet Akgün (İş insanı)

Editör: Ferit Aslan