Pazartesi günü Amedspor ile karşılaşacak olan Kocaelispor, Amedspor maçı için, milli takıma çağrılan 2 futbolcusu için izin aldı. 

TFF 1. Liginde dün Sakaryaspor karşısında İstanbul’da 1 puan alan ve hala ligde fileleri havalandırmayan Amedspor, Pazartesi günü Şanlıurfa’da oynayacağı Kocaelispor maçı hazırlıklarına başladı. 

Diyarbakır Stadyumunun zemin sorunundan kaynaklı Şanlıurfa 11 Eylül Stadyumunda oynanacak maç için Kocaelispor’da hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 3 maçta 3 galibiyet alan ve Amedspor engelini de firesiz geçmek isteyen Kocaelispor’un, 2 önemli futbolcusu Amedspor maçı öncesinde milli takımlara çağrıldı. 

Amedspor Kocaelispor Maci Sanliurfada Oynanacak Taraftarlardan Tepki 1724833969KOCAELİSPOR TEPKİ GÖSTERDİ AMA İZİN ALDI

Kocaelispor’da oynayan takımın önemli isimleri Mendes ve Appindangoye milli takımları tarafından kampa çağrıldı. Pazartesi günü Yeşil Burun Adaları ve Gabon’a milli takım kampı için gitmeleri beklenen iki futbolcu için Kocaelispor önce tepki gösterdi, ardından iki futbolcunun milli takıma Salı günü gitmeleri için izin aldı. 

Amedspor, yeşillenen ancak kökü tutmayan sahaya çıkacak Amedspor, yeşillenen ancak kökü tutmayan sahaya çıkacak

İki önemli futbolcusunun milli takım kampına Amedspor maçı nedeniyle 1 gün izin almaları Kocaelispor camiasını sevindirirken, maçın Pazartesi günü Şanlıurfa’da oynanmasına Kocaeli medyasının tepki gösterdiği ve TFF’yi Amedspor’un istediği kararları aldırmakla suçladıkları görüldü. 

Editör: Ferit Aslan