Süper Lig hedefi ile hazırlıklarını sürdüren Amedspor ile adları anılan ve taraftarları heyecanlandıran golcüler, Ahmet Arslan ve Assambalonga için yönetim ne dedi?

Kocaeli Kartepe'de sezona hazırlık kampının ilk etabını bitiren Amedspor'da, transfer çalşmaları da gizli bir şekilde devam ediyor. Yönetim ve transfer komitesi görüştükleri veya gündemlerine aldıkları futbolcular ile ilgili bilgi vermezken, bazı isimler sosyal medyaya sızıyor. 

102545274 Ahmet Arslan InstagramSosyal medyada ve transfer le ilgili gelişmeleri takip eden ve bazı sitelerde, Amedspor'un Almanya'da Dinamo Dresden'de oynayan golcü Ahmet Arslan ile görüştüğü ileri sürüldü. 30 yaşındaki 10 numara ve santor mevkiinde oynayan Arslan, geçen yıl 3. Ligde gol kralı oldu. 

Kapak 102855

Amedspor yönetimi, böyle bir görüşmenin söz konusu olmadığını belirtirken, söz konusu ismin golcü arayışında olduğu belirtilen Amedspor'da heyecan yarattığı öğrenildi. Arslan ile geçen sezon Samsunspor ve Kasımpışa da ilgilenmişti. 

Amedspor ile adı anılan bir diğer golcü ise Süper Ligi takip edenlerin yakından tanıdığı bir isim. Son olarak Antalyaspor'da oynayan ve şu anda kulüpsüz olan Britt Assambolonga. Daha önce Adana Demirspor'da oynayan 31 yaşındaki golcü için Amedspor yönetimi transfer ve görüşme iddialarını kesin dille redetti. 

Assombalonga 1

Amedspor Başkanı Elaldı eve gönderildi Amedspor Başkanı Elaldı eve gönderildi

Editör: Ferit Aslan