Amedspor ile yolları ayrılan ve kulübün kendisine takım bulmasını istediği Eyüp Oskan, sosyal medya hesabından şok açıklamalar yaptı. 

Amedspor'un şampiyonluğunda önemli bir viraj alan Kastamonuspor deplasmanında attığı gol ile takıma 3 puanı kazandıran Eyüp Oskan'a, Amedspor yönetimi kendine takım bulmasını isteyerek yollarını ayırdı. 

Whatsapp Image 2024 04 14 At 165730

"ASLA DEĞERSİZLEŞTERİLMEYİ KABUL ETMİYORUM"

Sosyal medya hesabından, "Büyük Amedspor taraftarlarına" başlığı ile açıklama yapan Oskan, fedekarlık yaparak geldiği memleketinin takımının içerde yaşanan olaylardan psikolojik olarak zor durumlar yaşadığını belirterek, "Acımasızca eleştirilerden önce herşeyin görünen kısmına bakmadan önce beni biraz anlamanızı istiyorum. Herşeyi bir kenara bırakıyorum. kendi topraklarımda bu kadar değersizleştirilmeyi asla kabul etmiyorum, etmeyeceğim" dedi. 

"BU ARMA İÇİN MÜCADELE EDERKEN YİTİRİLDİM"

Oskan paylaşımının devamında, yaptıkları mesleğin en ana faktörünün psikilojik olmakla beraber maalesef bu arma için mücadele ederken yitirildiğini de söyledi. Yaşanan bir çok şeyi anlatmanın canı gibi sevdiği Amedspor'a bir faydası olmayacağından dolayı her zaminki gibi susmayı tercih ettiğini söyleyen Eyüp Oskan, mesajını şöyle tamamladı:

Yanal, Amedspor’da 4 yetenekli ismi de kampa götürüyor Yanal, Amedspor’da 4 yetenekli ismi de kampa götürüyor

"BU ARMA İÇİN GEREKİRSE CANIMIZI VERİRİZ"

"Ben bu toprakların bir çocuğu olarak sadece şunu istiyorum. Evet o formayı hak etmiyorsak bile değersizleştirilmeyelim. Çünkü bu arma için gerekirse sahada canımızı da veririz. Şimdilik sürecin ne göstereceğini bilmemekle beraber hepinize çok teşekkür ederim. Saygılarımla."

Editör: Ferit Aslan