TFF 1. Liginde Süper lige çıkmak için güçlü bir kadro oluşturan ancak ilk 2 haftada istediği sonucu alamayan Amedspor, Sakaryaspor’a konuk oluyor. İstanbul’da oynanacak Sakaryaspor-Amedspor maçı ne zaman, hangi kanalda yayımlanacak. Detaylar haberimizde.

Amedspor, bazı futbolcuları uçak bileti nedeniyle kaçırmış Amedspor, bazı futbolcuları uçak bileti nedeniyle kaçırmış

P H O T O 2024 08 22 12 44 58Ersun Yanal gili tecrübeli bir teknik direktör ile yola çıkan Amedspor, 11 futbolcu transfer etmesine rağmen ilk 2 maçta istediği sonucu alamadı. Sakaryaspor’un sahasının tadilata olması nedeniyle İstanbul Esenyurt Necdi Kadığoğlu Stadyumunda Sakaryaspor’un konuğu olacak olan Amedspor’da hedef 3 puan almak. 

Yeni sezonda Adama Traore, Assombalonga, Mehmet Yeşil, Bruno Laurenço, Sinan Kurt gibi isimleri kadrosuna kattan Amedspor, Sakaryaspor ile İstanbul’da oynayacağı maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin son ayrıntılar…

A M E D S P O R12

SAKARYASPOR - AMEDSPOR MAÇI NE ZAMAN?



Trendyol TFF 1. Lig’inde 3’üncü haftanın heyecan Sakaryaspor-Amedspor mücadelesiyle sona erecek. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Sakaryaspor - Amedspor mücadelesi Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanacak.

Mücadele 28 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Editör: Ferit Aslan