Süper Lig hedefi ile kurulan kadroya 3 takviye yapmak isteyen Amedspor, görüştüğü Nijeryalı ve Makedon futbolcudan vazgeçtiği öğrenildi.

Karagümrük beraberliği ile lige başlayan ve ardından evinde İstanbulspor’a yenilen Amedspor’da, 3 futbolcu için yönetimin gerçekleştirdiği transfer arayışları sürüyor. 

B25L Y21Z Om U0 M W E4 Mj Q4 L T Ew M Dgt N Dc2 O S1I Nj Ux L T Jl M T Nm Z W Yx Nj Vh N Tpj O D Yz Yj Zj Z C1J O Tkz L T Q5 O G Ut Ym Jm N S0Z O Dc4 N2 Rl Yz Y4 N G M=

Daha önce yönetimin görüştüğü İngiltere’den Premier Liginde oynayan Fred Onyedinma’nın transferinin sakatlık şüphesi nedeniyle zora girdiği öğrenildi. 

Futbolcu ile yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandığı ancak, futbolcunun sakat olması ve bu sakatlığın sıkıntı yaratacağı şüphesi nedeniyle Amerdspor’un bu transferden vazgeçtiği belirtildi. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Amedspor Başkanına mesaj Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Amedspor Başkanına mesaj

İngiltere Premier liginde Luton Town forması giyen Fred Onyedinma, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını İngiltere Championship ekiplerinden Rotherham’da geçirmişti. 18 maçta forma giyip 2 gol ve 2 asistle takımına katkı sağlayan Onyedinma, devre arası Luton Town’a geri dönmüş ve 8 maçta görev almıştı. 

Amedspor’un transferin vazgeçtiği belirtilen  27 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Fred Onyedinma, orta sahada 10 numara mevkisinde görev yapıyor.

1200X627 1717778463690AMEDSPOR’UN DÜŞÜNDÜĞÜ MAKEDON FUTBOLCU DA OLMADI

Amedspor’un transfer gündeminde olan bir diğer futbolcu da İstanbulspor’un Makedon futbolcusu Valon Ethemi olmuştu. Asıl mevkisi sol kanat olan 26 yaşındaki Ethemi, sağ kanat ve santrafor olarak ta oynayabiliyor. Futbolcu ile yapılan görüşmelerin olumlu geçerken, söz konusu futbolcunun da yaşadığı ve uzun süren sakatlığından dolayı transferinin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi.

Editör: Ferit Aslan