Amedspor için Yanal zaman istedi, zemin izin vermedi Amedspor için Yanal zaman istedi, zemin izin vermedi

Amedspor’un büyük umutlarla aldığı golcü Britt Assambalonga ile ilgili iddialar kulüp yönetimini rahatsız etti. Assambalonga sakat mı, yoksa numaramı yapıyor?

Photo 2024 09 27 10 38 27 2Photo 2024 09 27 10 38 27 2Süper Lige çıkmak için güçlü bir kadro oluşturan Amedspor’da, golcü olan Britt Assambalonga ile ilgili sosyal medyada iddialar gündeme meşgul etmeye başladı. Amida Haber’de makale yazan Umut Kardaş, Assambalonga’ya, Bandırma maçından sonra çok top kaybetmesi nedeniyle Ersun Yanal’ın kızdığını, bu nedenle sinirlenerek numaradan ayağında çekme olduğunu belirterek, idmanı bıraktığını yazdı. 

Kardaş makalesinde yapılan kontrollerde Assambalonga’nın bir sakatlığının söz konusu olmadığının ortaya çıktığını ve Boluspor maçında bu nedenle yedek soyundurulduğunu iddia etti. Amedspor’un tek golcüsü ile ilgili bu iddalar üzerine CEGA Medya Amedspor yetkililerine iddiaları sordu. 

P H O T O 2024 09 27 10 38 50Amedspor yetkilileri, Assambalonga ile ilgili herkesin adalesindeki çekmeye yoğunlaştığını, ancak belinde sorun olduğunu belirterek, “Kalça sıkışma sendromu var, buda adalede ağrı yapıyor. 1 haftadır buna yönelik tedavi görüyor. Yönetime bildirilen bir sağlık durumu ile ilgili rapor yok. Belinden kaynaklı problem adalede ağrı yapıyor” diye konuştu.

Editör: Ferit Aslan