İrfan Gözen

Bu sezon şampiyon olarak Trendyol TFF 1. Ligine çıkan Amedspor ile Hacıbaba Pastaneleri arasındaki forma sponsorluk anlaşması sona eriyor. 

Son 4 sezonda sırt ve göğüs sponsorluğu konusunda Amedspor’a maddi destekte bulunan Hacıbaba Pastaneleri ile forma sponsorluk anlaşması sona eriyor. 

Amedspor Hacibaba Pastaneleri Ile DevamresimSezonu 2.ligde şampiyon tamamlayarak 1.lige yükselen Amedspor’da, bir yandan transfer çalışmaları sürerken, diğer yandan da kulübe gelir kazandırmak için çalışmalar devam ediyor. Son 2 sezonu forma göğüs sponsorluğu olmak üzere 4 sezondur kulübe sponsor olan Hacıbaba Pastaneleri ile bu sezon anlaşma yapılmayacağı belirtildi. 

Hacıbaba Pastaneleri CEO’su Ömer Elaldı, “Bu sene Amedspor ile bir sponsorluk anlaşmamız olmayacak, fakat gönlüm de desteğim de hep

Amedspor’dan yana. Bireysel desteğim her zaman devam edecek” diye konuştu. 

Bozkurt işareti ile Amedspor’a verilen cezalar gündeme geldi Bozkurt işareti ile Amedspor’a verilen cezalar gündeme geldi

Yeni sezon için forma sponsorlarının kimler olacağı belli olmazken, çalışmaların devam ettiği ve kulübün sponsorluklardan ciddi gelir beklediği öğrenildi.

Editör: Ferit Aslan