Ferit Aslan 

Kocaeli Kartepe’deki kampa tam kadro gitmek isteyen Amedspor, 3 gün içinde transferleri bitirmek için adeta gaza bastı.  

Teknik direktör Ersun Yanal ile TFF Trendyol 1. Liginde güçlü bir kadro oluşturarak Süper Lige çıkmayı hedefleyen Amedspor’da, transfer çalışmaları büyük bir gizlilik içinde yürütülüyor. 

Yanal,  "Amedspor, Avrupa takımı gibi yönetilecek” Yanal, "Amedspor, Avrupa takımı gibi yönetilecek”

İÇ TRANSFERDE SORUN YOK

İç transferde şimdiye kadar Batuhan Tur ve Oktay Aydın’a imza attıran Amedspor’un, kadroda görmek istediği Uğur Adem Gezer ve Veli Çetin ile de anlaştığı ve işin imza boyutunun kaldığı öğrenildi. İç transferde sorun yaşamayacaklarını belirten Amedspor yöneticileri, dış transfer görüşmelerine yöneldi. 

666Acee79F6Dd325A093Db47Dış transferde şimdiye kadar Hull City’den aldıkları Adama Traore’ye imza attıran Amedspor’un, toplam 6-7 futbolcu ile görüştüğü, bazı futbolcularla anlaşıldığı, bazı futbolcuların kulüpleri ile ilgili çıkan sorunların aşılmaya çalışıldığı öğrenildi. 

AMEDSPOR, 2-3 FUTBOLCU KİRALIK ALACAK

Amedspor’un, toplam 10-11 futbolcu transfer edeceği öğrenilirken, teknik direktör Yanal ile ortaklaşa gerçekleştirilen bu görüşmelerde, 2-3 futbolcunun da kiralık olarak takıma dahil edilebileceği belirtildi.

G Q2 Rv O Y W M A A7 N K Q-1YANAL, DİYARBAKIR’DA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Diyarbakır’a dün akşam kendi ekibi ile gelen ünlü teknik direktör Ersun Yanal, kaldığı otelde çalışmalara başladı ve transfer görüşmelerini yönetim ile birlikte yürüttüyor. 

AMEDSPOR, KAMPA TAM KADRO GİTMEK İSTİYOR

Ersun Yanal, yönetimden büyük bir gizlilik içinde yürütülen transfer çalışmalarının 1 Temmuz’da başlayacak Kocaeli Kartepe kampından önce bitirilmesini istedi. Yanal’ın tam kadro ile kampa gitmek istediği, bunun için yönetimin 2-3 gün içinde transfer görüşmelerini bitirmek istediği öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan