Ferit Aslan

Amedspor’da, kongre sürecinden önce hem teknik direktör hemde iç transferde bazı futbolcular ile yapılan görüşmelerin sonucu kongre sonrasına kaldı. 

Bu sezon TFF Trendyol 1. Liginde mücadele edecek olan Amedspor’da gözler yarın yapılacak olan kongreye çevrildi. Kongrede mevcut başkan Aziz Elaldı başkanlığında tek liste ile gidilmesi kesinleşirken, yönetimdeki bazı isimlerin değişeceği belirtiliyor. 

Sahaya İnen Taraftar 2Amedspor’un yarın Şehmus Özer Amedspor Tesislerinde yapılacak olan kongre öncesinde yönetimin oluşturulması için bugün Yüksek İstişare Kurulunun da toplanacağı öğrenildi. 

TEKNİK DİREKTÖR TRANSFERİ KONGRE SONRASINA KALDI

Amedspor yönetimi, yeni sezona başlamak için ilk transfer görüşmesini 2 gün önce mevcut teknik direktör Mesut Bakkal ile yaparken, görüşmeden daha bir sonuç alınamadı belirtildi. 

CEGA Medya’nın aldığı bilgilere göre, Amedspor’un, Bakkal ve ekibine bir teklif sunduğu, Bakkal’ın bu teklifi yardımcıları ile değerlendirip Amedspor’a geri dönüş yaptığı ve Amedspor’dan yanıt beklediği öğrenildi. 

Stadyum Ve Gökyüzü 1AMEDSSPOR İÇ TRANSFERDE DE BAZI FUTBOLCULAR İLE GÖRÜŞTÜ

Teknik direktör transferinin sonucu yarın yapılacak olan kongre sonrasına kalırken, Amedspor’un iç transferde bazı futbolcular ile de görüştüğü öğrenildi. Amedspor’un Oktay Aydın ve Batuhan Tur ile bir ön görüşme yaptığı ve bu görüşmelerin sonucunun da kongre sonrasına bırakıldığı öğrenildi.

Amedspor’da bir dönem sona eriyor Amedspor’da bir dönem sona eriyor

Amedspor yönetimi, teknik direktör Bakkal ile görüşmelerini tamamlamadan başta teknik direktör ile görüşmeyeceklerini de yinelediler. 

Editör: Ferit Aslan