Tarihinde ilk kez 1. Lige çıkan ve bu akşam yapacağı ilk maça saatler kalan Amedspor'da, 21 numaralı formayı giyecek futbolcu ve bu akşam ki maça kaptan olarak çıkan isim belli oldu. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Amedspor Başkanına mesaj Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Amedspor Başkanına mesaj

Photo 2024 08 11 14 49 48 221 NUMARAYI DİYARBKIRLI YEŞİL GİYECEK

Amedspor, ligdeki ilk maçı için İstanbul'da kaldığı otelde maç saatini beklerken, takımda Diyarbakır'ın plakası olan 21 numaralı formayı giyecek olan futbolcu belli oldu. Geçen sezon Diyarbakırlı Dijlan Aydın'ın giydiği formayı bu sezon İstanbulspor'dan alınan Diyarbakırlı Mehmet Yeşil giyecek. 

Amedspor'da merak edilen bir diğer konu ise, takım kaptanının kim olacağıydı. CEGA Medyanın aldığı bilgiye göre bu akşamki Karagümrük maçına takımın başında kaptan olarak Uğur Adem Gezer çıkacak. 

P H O T O 2024 08 11 14 49 48KAPTAN UĞUR ADEM GEZER

Amedspor'un kamptaki hazırlık maçlarında takım kaptanı olarak çıkan stoper Uğur Adem Gezer'in Karagümrük maçına da kaptan olarak çıkacağı belirtildi. 

CEGA Medya'ya konuşan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, takım kaptanlığı tercihini Ersun hoca ve teknik heyete bıraktıklarını belirterek, bugünkü maça kaptan olarak Uğur Adem Gezer'in çıkacağını söyledi. 

Editör: Ferit Aslan