Ersun Yanal'dan maç sonu çarpıcı yorum Ersun Yanal'dan maç sonu çarpıcı yorum

Amedspor’un, Diyarbakır Stadyumundaki zemin nedeniyle evinde oynaması gereken maçı Antalya’da oynaması, en çok zemin için çalışan işçileri sevindirdi. 

Amedspor yönetimi, Esenler Erokspor maçının Antalya’ya alınmasın ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, Diyarbakır Stadyumundaki sahanın bakımda olması nedeniyle İstanbul Esenler Erokspor maçının taraftarların rahat gelebilmesi için Diyarbakır’a en yakın olan Şanlıurfa stadında oynamak için yoğun bir çaba gösterildiği belirtildi. 

P H O T O 2024 10 03 13 52 54“ŞANLIURFA’YI ÇOK İSTEDİK OLMADI”

Ancak, bir haftadır Şanlıurfa başta olmak üzere İstanbul ve İzmir’de oynama taleplerinin ve yoğun çabalarının sonuçsuz kaldığı belirtilen açıklamada, “Son olarak Antalya’da yaptığımız görüşmelerden olumlu sonuç aldık ve 6 Ekim Pazar günü Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynama kararı alındı. Antalya’da oynayacağımız maça bütün taraftarlarımızı davet ediyoruz. Şampiyonluk yolunda taraftarlarımızla omuz omuza, gönül gönüle olmak istiyoruz” denildi. 

2-99MAÇIN ANTALYA’DA OYNANMNASINA EN ÇOK ONLAR SEVİNDİ

Amedspor’un Esenler Erokspor ile maçının Antalya’ya alınmasından en çok 3 aydır Diyarbakır Stadyumunun zeminde çalışan işçileri sevindirdi. Önce sıcak hava nedeniyle kök tutmayan çimlerin, Boluspor maçının oynandığı gün de, sağanak yağış nedeniyle zeminin bozulmasından sonra çalışan işçiler, Erokspor maçının Diyarbakır’da oynanmasını istemiyorlardı. 

P H O T O 2024 10 01 13 22 04Amedspor’un, Esenler Erokspor ile Antalya’da oynaması ve ardından hem deplasmana gidecek olması, hem de milli maç nedeniyle verilecek aranın Diyarbakır Stadyumunun zeminine ilaç gibi geleceğini söyleyen yetkililer, “Diyarbakır Stadyumu zemini 27 Ekim’de Amedspor’un evinde oynayacağı Pendikspor maçına yüzde 100 hazır olacak ve çimlerde kök tutmuş olacaktır. Bir daha sorun yaşanmayacaktır” dedi.

Editör: Ferit Aslan