Futbol: Trendyol 1. Lig'de görünüm Futbol: Trendyol 1. Lig'de görünüm

Sakaryaspor’un başına geçen Amedspor’un Eski Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Trendyol 1. Lig’nin 8. haftasında çıktığı ilk maçını kaybetti.

Fatih Karagümrük ile Sakaryaspor arasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Fatih Karagümrük 4-0 kazandı.

Hafta içi Sakaryaspor’un başına geçen Mesut Bakkal, ilk karşılaşmasını farklı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Maç sonrası konuşan Bakkal, bu sonucu beklemediklerini söyledi.

Mesut Bakkal-3

Bakkal, şöyle dedi:

“Çarşamba günü takımın başına geldim, perşembe ve cuma idmanlar yaptık. İki günlük idmanla buraya geldik. Fiziksel olarak eksiğimiz var, bu milli ara bize iyi gelebilir. İlk devrenin özellikle başlangıcında oyunun gidişatında alan da vermedik, pozisyon da bulduk. İlk devrenin sonlarında yediğimiz bir gol var. Yumuşak oynuyoruz. Temassız oynuyoruz. Rakibin oynamasına çok müsaade ediyoruz. Bunları halletmemiz gerekiyor. Hatalı goller yedik. İki gündür buradayım ve oyuncuma suçlama anlamında bir şey söyleyemiyorum.”

Milli maçlar nedeniyle bu hafta verilecek aranın kendilerine iyi geleceğini belirten Bakkal, “Elimizde bu kadro var, yetenekli mi yetenekli. Birinci şıkkımız öncelikle sahada mücadele etmesini öğreneceğiz. Sahada biraz savaşmayı öğreneceğiz. Ondan sonra bu yetenekler açığa daha da çıkacağını düşünüyorum. İlk maç olarak üzücü ama çıkaracağımız baya bir ders var. İnşallah çok daha iyi mücadele eden takım, daha çok isteyen takım ortaya çıkaracağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ